Het team

Alles is ongeveer 5 jaar geleden begonnen met letterlijk een roeping. Na enkele jaren van ontwikkeling van dit plan, het schrijven van een bedrijfsplan, is het nu tijd dat dit project wordt uitgerold.

Cees Buijs

Cees Buijs

Na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag werkte Cees Buijs enkele jaren in de Amsterdamse hotellerie, waarna hij verantwoordelijk werd voor de bevoorrading van de KLM-vloot in het Midden-Oosten, Azië en Australië. De afgelopen 20 jaar was hij zelfstandig ondernemer als veranderings- en crisismanager bij meer dan 40 kleinere en grotere organisaties in Nederland. Daarna volgde een periode van 7 jaar van reflectie over het verleden en ook over wat de toekomst zou brengen. Met zijn zeer uitgebreide business-, organisatie- en ook financiële expertise is Plastic2Oil nu zijn missie.
Isaac Plange

Isaac Plange

Isaac Plange komt oorspronkelijk uit Ghana en woont sinds 1998 in Amsterdam. Hij ontmoette Cees Buys op Schiphol en heeft de ambitie om als eerste dit project in Ghana te realiseren. Dit omdat Ghana veel afvalplastic heeft en ook veel mensen die daar nu weinig of geen bestaansrecht hebben. Om de vlucht naar Europa te voorkomen is het belangrijk om de mensen daar werk en een inkomen te geven. Met dit Plastic2Oil project in Ghana en eigenlijk in bijna alle Afrikaanse landen kan dit doel bereikt worden. Het is daarom ook belangrijk dat de leiders van de EU dit weten en zien.

Naast Isaac Plange en Cees Buijs zijn er nog meer mensen betrokken bij dit project (nationaal en internationaal).


Give Youth Their Future